Home hengelsport nieuws Nederlandse sportvissers genieten van een prima week snoekvissen bij de Melview Fishing...

Nederlandse sportvissers genieten van een prima week snoekvissen bij de Melview Fishing Lodge

9
0
Joop met een mooie snoek met een lengte van 97 cm.

Kevin Lyons van Melview Fishing Lodge doet verslag…

Vaste snoekvissers Thomas, Joop, Nick en nieuwkomer Benji uit Nederland waren weer eens over voor hun jaarlijkse snoekvisvakantie van een week.

Kevin zei, deze jongens zijn al een aantal keer geweest en kennen de wateren goed. Bij hen gaat het niet alleen om het vissen, maar ook om het plezier hebben hier in Ierland. De jongens vingen maar liefst 131 snoeken met een lengte tot 97 cm, met ook een aantal grotere snoeken die bij de boot los schoten.

Een grote glimlach voor Nick met een van zijn snoeken.
Benji met zijn allereerste Ierse snoek.
 Thomas met een mooie vis gevangen met een jerkbait.

Joop verloor een grote vis toen de takel die hij gebruikte het begaf, maar de vis werd de volgende dag weer gevangen door twee vissers uit Italië die bij Kevin logeerden en de takel met de haken werden verwijderd, wat geweldig was en hij keerde tevreden terug naar het water. Ze gebruikten allemaal verschillende vismethodes waaronder het vissen met dood aas onder een dobber. Goed gedaan jongens en bedankt voor het gezelschap, de lol die we hadden en hopelijk tot een snel weerzien!

Ga vissen

Kevin Lyons – Melview Lodge, Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland
Tel.: +353 (0)43 – 33 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft meer dan 30 jaar ervaring met vissen in Ierland en geeft graag een rondleiding bij aankomst en adviseert waar de succesvolle wateren in het gebied zijn. We kunnen je aasbestelling regelen zodat het er is als je aankomt. Melview biedt gratis gebruik van 17 voets ‘lake boats’ met motoren aan haar gasten (je hoeft alleen de brandstof te betalen) en Kevin is graag bereid om te helpen met eventuele verzoeken om voor te voeren. Kaarten en andere informatie over vissen zijn ook beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.