Kevin Lyons van de Melview Lodge in Longford bericht over het snoekvissen in en rondom Longford…

Stephan Woldhuis met zijn tweede vis van de dag.
Stephan Woldhuis met zijn tweede vis van de dag.

Piet van Saase en zijn vrienden Marnix, Stephan en Ronald waren naar Ierland gereisd voor een snoekvisvakantie en ze verbleven daarbij in de Melview Fishing Lodge van Kevin en Jane in Longford. Het weer werkte niet altijd mee waar het ging om het vissen op snoek, maar de groep viste fanatiek door. Ze visten vooral met allerlei soorten kunstaas, daarnaast werden er enkele sessies met dode aasvissen gehouden.

Een breed lachende Ronald Koek met zijn mooie snoek.
Een breed lachende Ronald Koek met zijn mooie snoek.

De groep zag zich geplaatst tegenover zeer helder en zonnig weer. Toch visten bleven ze fanatiek door vissen en ze wisten daarbij enkele fraaie snoeken te landen tijdens hun verblijf. Piet heeft al eerder meerdere malen vanuit de Melview Lodge gevist en dit keer besloot hij om weer eens wat andere vrienden mee te vragen voor een visvakantie in Ierland. We hadden een schitterende week samen, met volop grappen en grollen; we zien jullie volgend jaar graag weer terug.

Alle vissen zijn onbeschadigd teruggezet.

#CPRsavesfish

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland
Tel.: +353 (0)43 – 33 – 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
E-mail: info@melviewlodge.com Web: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim 30 jaar ervaring in het vissen in Ierland en laat je bij aankomst graag de verschillende wateren in de omgeving zien en hij vertelt je ook welke wateren het meest succesvol bevist kunnen worden in de periode dat je bij hem verblijft. Kevin kan ook aas voor je bestellen, zodat het klaar ligt bij aankomst. Gasten van Melview kunnen gratis gebruik maken van de 17 voets Ierse visboten (je hoeft alleen te betalen voor de benzine) en Kevin is je graag behulpzaam wanneer er op bepaalde wateren voorgevoerd dient te worden. Kaarten en andere informatie rondom het vissen zijn eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.