Kevin Lyons nam een aantal Nederlandse sportvissers onder zijn hoede die voor de eerste keer op snoek gingen vissen in Ierland…

Albert met zijn eerste, Ierse snoek.
Albert met zijn eerste, Ierse snoek.

 

Albert en zijn vriend Bertus uit Nederland waren overgekomen om voor de eerste keer in Ierland op snoek te vissen en ze hadden besloten om bij ons te verblijven op de Melview Fishing Lodge. Dat niet alleen, ze hadden ook nooit eerder op snoek gevist! Tijdens hun verblijf wisten ze meerdere snoeken te landen, zowel op kunstaas als met dode aasvissen.

Een brede glimlach voor Bertus met zijn allereerste snoek.
Een brede glimlach voor Bertus met zijn allereerste snoek.

Ze genoten van hun bezoek aan Ierland en vertelden hoe lieflijk het land en de mensen waren, ik ben er zeker van dat we ze terug zullen zien bij het vissen in Ierland. Het was een prachtige week in goed gezelschap. Bedankt mensen, hopelijk zien we jullie spoedig weer.

Alle gevangen vissen werden onbeschadigd teruggezet.

#CPRsavesfish

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland
Tel.: +353 (0)43 – 33 – 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
E-mail: info@melviewlodge.com Web: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim 30 jaar ervaring in het vissen in Ierland en laat je bij aankomst graag de verschillende wateren in de omgeving zien en hij vertelt je ook welke wateren het meest succesvol bevist kunnen worden in de periode dat je bij hem verblijft. Kevin kan ook aas voor je bestellen, zodat het klaar ligt bij aankomst. Gasten van Melview kunnen gratis gebruik maken van de 17 voets Ierse visboten (je hoeft alleen te betalen voor de benzine) en Kevin is je graag behulpzaam wanneer er op bepaalde wateren voorgevoerd dient te worden. Kaarten en andere informatie rondom het vissen zijn eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.