Home hengelsport nieuws Nederlandse sportvissers genieten van hun jaarlijkse trip naar de Melview Fishing Lodge

Nederlandse sportvissers genieten van hun jaarlijkse trip naar de Melview Fishing Lodge

425
0
Rick heeft hier wellicht een toekomstige twintigponder in handen.

De Nederlandse sportvissers Dennis, Frank, Bart, Marc, Rick en Rob waren weer in Ierland voor hun jaarlijkse vistrip naar de Melview Fishing Lodge in Longford. Hun gastheer Kevin vertelde dat de groep regelmatige bezoekers zijn aan de lodge en altijd arriveren met de nodige hooggespannen verwachtingen in hun bagage. Ze wisten gezamenlijk 64 snoeken te landen tijdens drie dagen vissen, de grootste vis had een lengte van 92 cm.

Een brede lach voor Dennis.

Geen monsters dit keer dus om over te praten, maar de mensen wisten zich prima te vermaken. Gastheer Kevin genoot zichtbaar van het gezelschap en de lachbuien die ze wisten te produceren, hij kijkt er al weer naar uit wanneer een en ander komend jaar herhaald wordt.

Het gaat om meer dan het vissen.

Alle vissen zijn onbeschadigd teruggezet.

Ga Vissen…

Kevin Lyons
Melview Lodge

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij is eveneens beschikbaar.

Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, County Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 33 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
 E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.