Er staat een nieuw seizoen voor de deur op Lough Corrib en dit jaar hebben sportvissers een nieuwe optie qua accommodatie, boothuur en begeleiding, dit met de opening van het Birchall Guesthouse op de westelijke oever van het meer.

Birchall Guesthouse

De spectaculaire lodge, die in eigendom is bij en gerund wordt door Michelle en Padraig Fahy, biedt een luxe accommodatie voor zowel sportvissers als niet-vissende gasten. Alle kamers zijn ‘ensuite’, met een traditioneel Iers ontbijt dat elke ochtend geserveerd wordt met vers vruchtensap en fruit.

Wanneer je niet aan het vissen bent, kun je relaxen in de fraaie zonnekamer met uitzicht over het meer en het dierenleven ter plekke, of je vermaken in de ‘games room’ met puzzels, TV en boeken om in weg te dromen. Er is ook een gym beschikbaar wanneer je aan je conditie wilt werken, inclusief een sauna en stoomruimte.

Michelle en Padraig Fahy.

Sportvissen

Padraig is een bekende sportvisser en visgids, hij heeft een grote kennis van zowel Corrib als andere viswateren in Connemara. Zijn grote kennis van het meer biedt de gasten de mogelijkheid om het maximale te halen uit hun bezoek, veel gasten zullen hier ook zeker regelmatig terugkeren. Je kunt zowel begeleid als vrij vissen boeken, waarbij er ook boten met buitenboordmotoren beschikbaar zijn voor de gasten.

Het is schitterend om te zien dat er nieuwe accommodatie beschikbaar komt voor sportvissers aan Lough Corrib, we wensen Padraig en Michelle alle succes met hun nieuwe onderneming!

Ga Vissen

Voor het boeken van accommodatie of vissen bij het Birchall Guesthouse, bekijk je hun website onder www.birchallonloughcorrib.com, kun je bellen met +353 (0)86 – 256 5009, of je stuurt een e-mail naar info@birchallonloughcorrib.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.