Zeevissers die vissen met Wicklow Boat Charters hebben een beetje een laat-seizoen bonanza op het moment, want oktober blijkt een goede maand te zijn voor ruwe haai. Het weer in deze tijd van het jaar is onvoorspelbaar en de veranderlijkheid kan het vissen op zee in de war schoppen, maar wanneer de omstandigheden goed zijn, lijkt er nog genoeg ruwe haai rond de oostkust te zwemmen. En het lijkt erop dat er ook nog een paar specimen exemplaren rondzwemmen, dus wanneer je je naam in het volgende ISFC Specimen Report wilt krijgen, dan kun je niet beter doen dan voor het einde van de maand naar Wicklow te gaan.

qrf

Ga vissen…

Er worden vistrips aangeboden op basis van een volledige dag vissen, een halve dag vissen of trips in de avonduren en deze kunnen geheel afgestemd worden op je verlangens. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. Zowel de nieuwkomer als de ervaren zeevisser komt geheel aan zijn of haar trekken tijdens deze trips. De sportvissers aan boord kunnen profiteren van de ervaring en lokale kennis van de schipper, die constant met raad en daad klaar staat.

Het is mogelijk om je tijdens vistrips te richten op specifieke vissoorten, op vissen van specimen formaat of om nieuwe methoden van vissen uit te proberen. Of je alleen komt of met een club, als scholier of student, het vissen kan onder begeleiding geheel op jouw wensen afgestemd worden.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179, +353 (0)404 – 670 31
Email:
dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.