Home hengelsport nieuws Paul wint de derde ronde van de Munster Anglers Winter League

Paul wint de derde ronde van de Munster Anglers Winter League

834
0

De Munster Coarse Anglers berichten over de derde ronde van hun Winter League…

Er werd deze dag opnieuw bij de dam van O’Briensbridge gevist, het weer was erg rustig, het water stond laag en was erg helder. De verwachtingen waren niet al te hoog gespannen, maar ‘de brug’ is een wedstrijdwater dat nog wel eens verrassingen op kan leveren. De grote blankvoorns uit de eerste twee wedstrijden lieten zich nu niet zien.

Het was hoofdzakelijk kleine vis van achter de tweede richel die de vangstgewichten bepaalde. De vangsten bestonden in hoofdzakelijk uit kleine serpeling, hoewel er op de hogere nummers ook mooie blankvoorn met de feeder gevangen werd.

 

  • 1ste Paul met ruim 150 vissen, 12,48 pond;
  • 2de Tommy, 9,84 pond;
  • 3de Steve Grogan, 9,06 pond;
  • 4de Clive, 8,77 pond.

Onze felicitaties gaan ook naar ons jeugdige lid Donagh die de zwaarste blankvoorn van de dag wist te vangen, een vis met een gewicht van bijna een pond.

 

Blankvoorn tot een pond zwaar voor Donagh.

De laatste wedstrijd voor het Kerstreces wordt over twee weken gevist en dan wordt ook de algehele eindstand voor dit jaar bepaald.

Kevin Leahy
Munster Coarse Angling Club

Wordt lid van de club…

Munster Coarse Angling Club is aangesloten bij de National Coarse Fishing Federation van Ierland en ze zijn lid van de Angling Council, de National Governing Body voor het vissen op witvis en snoek zoals deze erkend wordt door Sport Ireland en Sport NI. www.ncffi.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.