Home hengelsport nieuws Peter Jones wint Erne Anglers Easter festival

Peter Jones wint Erne Anglers Easter festival

1783
0

Tony Green bericht over het Erne Anglers Easter festival…

Het Erne Anglers Easter festival vond plaats tijdens het Paasweekend op een moeilijke rivier de Erne, de wedstrijd werd ook beïnvloed door de koude noordoosten wind. Ondanks dit was er toch een prima opkomst, namen 30 moedige wedstrijdvissers deel en heerste er een grote mate van kameraadschap op alle secties!

Erne anglersOp alle drie de sectoren konden goede vangstgewichten genoteerd worden. De eerste dag was voor Dave McNamara met 6800 gram aan blankvoorn met een vaste hengel van vijf meter bij Bellanaeck.

De tweede dag was voor old timer Peter Jones, met een fantastisch gewicht van 8 kg bij Dolans Ring. Op dag drie nam de wind toe in kracht en de temperatuur ging onderuit. Ewan Weed wist de derde dag te winnen met 4900 gram aan hybriden bij Dolans Ring.

WinnersFelicitaties voor Peter en alle winnaars.

  • 1ste Peter Jones, 17.300 gram;
  • 2de Phil McCaffrey, 13.800 gram;
  • 3de Andy Gregg, 12.950 gram;
  • 4de Ryan Kersley, 12.410 gram;
  • 5de John Potters, 11.850 gram;
  • 6de Tony Kersley, 11.800 gram;
  • 7de Ewan Weed, 11.700 gram.

Goede resultaten van een prima festival dat ondersteund werd door de Carrybridge Lakeside Lodge en ruimhartig gesponsord werd door Gus Greaves. Al het ingelegde geld werd in prijzengeld uitgekeerd.

Een speciaal woord van dank voor James O’Doherty & Gus Greaves voor hun ondersteuning. Ook voor DAERA Inland Fisheries voor de verbeterde vismogelijkheden bij Cleenish en Viaduct, de stekken zijn nu beter toegankelijk en je kunt parkeren bij je stek!

King of the Erne

posterDeze tweedaagse wedstrijd wordt gehouden op de dagen voor en na het Classic Fishing Festival, maar is toegankelijk voor iedereen. Je hoeft je alleen van tevoren in te schrijven bij Fishing Tackle and Bait op +353 (0)28 – 6632 2008.

De 2017 King of the Erne Preston Innovations‘s Lee Kerry met 59.850 gram!

Word lid van de Club…

Wanneer je meer wilt weten over het lidmaatschap van de club en deel wilt nemen aan hun wedstrijden, neem dan contact op met de Erne Anglers Angling Club hier http://www.ncffi.ie/about-us/ncffi-affiliated-clubs/ of volg hun Facebook Pagina: https://www.facebook.com/ErneAnglers/.

De Erne Anglers Angling Club zijn aangesloten bij de National Coarse Fishing Federation of Ireland en lid van de Angling Council, de National Governing Body voor het vissen op witvis en roofvis die erkend wordt door Sport Ireland en Sport NI. www.ncffi.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.