Het O’Callaghan’s Cup Festival op Inniscarra begon goed afgelopen zondag. De plek die je lootte bepaalde wel of je een top gewicht kon realiseren, want de vier hoogste gewichten, allemaal boven de 14,5 kg, kwamen stuk voor stuk van het Garden Centre. Marco Hoffman leidde de aanval met 19,6 kg.

David Malpas maakte een sprong naar de eerste plaats op de tweede dag, maar eindigde uiteindelijk op de tweede plek.

Op de tweede dag van de Cup was het Dale Malpas die vanaf de achtste plaats doorschoof naar plek 1, dit na een super vangst van 23.810 gram. De eerdere leiders in de competitie schoven wat op, maar bleven wel oog houden op de winst. Het Garden Centre leverde opnieuw goede vangsten op, maar de andere drie sectoren leverden eveneens vangsten van tien kilogram of meer op.

Het driedaagse evenement eindigde gisteren en de visserij bleef daarbij goed. De felicitaties gaan naar de Nederlander Peter Koopman die de eerste plek wist te behalen. De winnende vangst van Peter van 47.840 gram werd op korte afstand gevolgd door Dale Malpas uit Gloucester met 47.550 gram, hij eindigde uiteindelijk op de tweede plek. De Nederlandse wedstrijdvissers John van Gaskell en Marco Hoffman eindigden op de derde en de vierde plaats.

De drie wedstrijdvissers op de drie hoogste plaatsen hadden elk een vangst van ruim 47 kilogram, dus de resultaten lagen uiteindelijk dicht bij elkaar.

De winnaars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.