Home hengelsport nieuws forel Plaatselijke sportvissers blijven goede resultaten behalen op Lough Conn

Plaatselijke sportvissers blijven goede resultaten behalen op Lough Conn

629
0

Kevin O’Boyle bericht vanaf Lough Conn…

Er waren alleen wat lokale sportvissers te vinden op Lough Conn deze week. Ian Wise van de Cloonamoyne Fishery beleefde een goede visserij gedurende vier avonden in Bog Bay. Zijn grootste vis was een forel van bijna drie pond zwaar, deze werd gevangen met een Fiery Brown natte vlieg. Hij wist nog zes forellen te landen met Sooty Olives en de Connemara Black (beide ook natte vliegen). Al deze forellen werden teruggezet.

Peter Roach had op meerdere avonden een uitstekende visserij. Hij wist twaalf forellen te landen, vissen met gewichten tot drie pond, daarbij schoten er ook nog enkele vissen los. De beste natte vliegen voor Peter waren de Bibio, Sooty Olive en de Kate McLaren. Alle forellen werden teruggezet.

Er werden nog eens acht forellen gemeld vanuit Brackwansha en Cloghans Bay, de grootste daarvan woog anderhalf pond. De hatches van de Duck Fly zijn nu bijna afgelopen. De hatch was over het algemeen spaarzaam, wat waarschijnlijk te wijten was aan de slechte, koude weersomstandigheden. De eerste schietmotten beginnen nu te hatchen in sommige baaien op het meer.

Nu dat de reisbeperkingen verzacht worden, zullen meer sportvissers de gelegenheid krijgen om het meer te bevissen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.