Home hengelsport nieuws zee Prachtig weer en een uitstekende visserij in Courtmacsherry

Prachtig weer en een uitstekende visserij in Courtmacsherry

1198
0

Mark Gannon bericht uit Courtmacsherry…

Vleet.

De visserij is in Courtmacsherry de afgelopen week uiterst productief geweest, zowel dicht onder de kust als verder op zee. Vleet, stekelrog, conger, leng, pollak en gul zijn de vissoorten die gevangen werden. De vissers die gebruik maken van de self-drive boten vangen ook goed zeebaars in de delta.

Conger.

Courtmacsherry Angling is ook geselecteerd om deel te nemen aan het pilotprogramma voor het merken van blauwvintonijn. Hopelijk is dit de opstap naar een duurzame visserij op blauwvintonijn. Meer gedetailleerde informatie over de vismogelijkheden op deze vissoort volgt op een later tijdstip.

Mark Gannon
Courtmacsherry Angling

Maak een reservering

Het Courtmacsherry Sea Angling Centre is een van Ierland’s belangrijkste sportviscentra’s, gevestigd in het pittoreske plaatsje Courtmacsherry, dit is te vinden op 50 kilometer van de luchthaven van Cork, aan de kust van West Cork tussen de Old Head van Kinsale en het Seven Heads schiereiland. Onze, speciaal voor dit doel gebouwde zeevisboten en self-drive boten bieden de zeevisser het ultieme in veiligheid en comfort. Het zeevissen in Courtmacsherry levert goede resultaten op voor zowel de offshore chartervisser, de self-drive sportvisser voor het vissen onder de kust en voor de enthousiaste wrakvisser.
Adres: Woodpoint Guest House, Courtmacsherry, County Cork, Ierland.
Telefoon: +353 (0)23 – 8846 427 of +353 (0)86 – 8250 905
Email: csal@iol.ie  Web: www.courtmacsherryangling.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.