Er werden de nodige zwaargewichten gevangen door de deelnemers aan het Killinarden Angling Initiative dit weekend. Ze waren naar Longford afgereisd om op snoek te vissen. Christopher Delaney bracht de unster aan het kraken met een 19,8 pond zware snoek die hij met een 6 lbs lijn en een dropshotmontage wist te landen.

Paddy Buddy Ryan en Anthony Byrne wisten ook enkele mooie snoeken te vangen, terwijl Darren Warner een schitterende baars ving.

Christopher Delaney met een fraaie 19,8 pond zware snoek.
Christopher Delaney met een fraaie 19,8 pond zware snoek.
Paddy Buddy Ryan.
Paddy Buddy Ryan.
Anthony Byrne.
Anthony Byrne.
Een fraaie baars voor Darren Warner
Een fraaie baars voor Darren Warner
Dean en Shane Warner.
Dean en Shane Warner.

Ga vissen…..

Killinarden Angling Initiative

KAI is opgestart in maart 2014 in Killinarden, Tallaght. Met dit initiatief wordt het sportvissen gepromoot, ontwikkeld en verbeterd in en rond Killinarden en het westen van Tallaght, het initiatief werk samen met de National Coarse Fishing Federation Ireland. Gedurende de zomermaanden bestaan de werkzaamheden voor het initiatief uit het aan hengelsportcursussen laten deelnemen van de jeugd uit Killinarden. Het initiatief heeft ook geleid tot het opzetten van een hengelsportclub voor kinderen en volwassenen in Killinarde, waarmee ze een hobby geleerd hebben waar ze hun hele leven plezier van zullen hebben.

KAI organiseert hengelsportwedstrijden voor de jeugd plus tal van andere evenementen waarmee de aandacht voor de sportvisserij jaar na jaar intact blijft. Je kunt Pat bereiken door te bellen of sms-en op +353 (0)85 – 1192 724, Stephen op +353 (0)85 – 2131 096.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.