Home hengelsport nieuws Prima actie met snoekstreamers in Boyle

Prima actie met snoekstreamers in Boyle

239
0

Bodo Funke van Angling Services Ireland meldt volop actie bij het vissen met de vliegenhengel op snoek in het Boyle-gebied. Vaste klant Daniel uit Dublin genoot van het vliegvissen op snoek onder leiding van Bodo en landde een mooie Esox lucius met een lengte van net onder de magische grens van 1 meter.

Geweldige, met de streamer gevangen snoek voor Daniel.

Het gebeurt niet vaak dat de gids zelf de tijd krijgt om een lijn te werpen… Maar deze keer maakte Bodo gebruik van dit voorrecht en voegde twee met de vlieg gevangen roofvissen toe aan het totaal.

Nog een Esox op de vlieg.

Ga vissen

Bodo Funke, Angling Services, Ireland

Snoek, forel en witvis visgids.

Notities: Angling Services Ireland biedt het allerbeste in sportvisserij en sportvistoerisme. We hebben Boyle, Co. Roscommon als basis, in het noordwesten van Ierland, een gebied met talloze uitstekende vismogelijkheden.
De eigenaar Bodo Funke is in bezit van het Marine and Countryside Guiding Certificate (bereikt met duidelijk onderscheid) en zijn ervaring en lokale kennis staan tot je beschikking wanneer je op een begeleide vistrip gaat of een visvakantie boekt bij Angling Services Ireland. Vliegvissen op snoek, vliegvissen op wilde bruine forel, bellyboten, witvissen, zalmvissen en zeevissen behoren stuk voor stuk tot de mogelijkheden.

Adres: Angling Services Ireland, 3 Canal View, Deerpark, Boyle, Co. Roscommon, Ierland.
Telefoon/Fax::+353 (0)71 – 9663 580 of +353 (0)86 – 6011 878
E-mail: info@anglingservicesireland.com Website: www.anglingservicesireland.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.