Kit Dunne Heeft zijn boot de Castle Maiden opnieuw verder naar het zuiden verplaatst dit jaar zodat de visserij op haai beter toegankelijk is deze zomer…

Blauwe haai.
Blauwe haai.

12 augustus: Drie blauwe haaien voor de ´stags´ vandaag en de omstandigheden waren niet eenvoudig voor de feestbeesten. De haringhaaien pakten drie keer het aas maar wisten zich telkens van de haak te bevrijden, ons met de haak en een stuk van de kop achter latend.

Kit en co poseren met een van de 23 haaien die deze dag gevangen werd.
Kit en co poseren met een van de 23 haaien die deze dag gevangen werd.

14 augustus: Deze dag werden er 26 blauwe haaien gevangen vanaf de Castle Maiden, waarbij er vele persoonlijke records sneuvelden. Daniel Kelly had zijn beste dag ooit met dertien haaien, ik had er zeven met de grootste tot nu toe en Henry Kelly had er zes ondanks dat hij last had van zijn rug. Het was een aanslag voor het lichaam en de geest, maar de sfeer was perfect aan boord, meer dan de moeite waard. Het was een dag waarop we twijfelden of we wel uit zouden varen, godzijdank hebben we dat wel gedaan!

Blauwe haai.
Blau haai

Ga vissen…

Wicklow Boat Charters

De vischarters die aangeboden worden kunnen bestaan uit een hele dag vissen, een halve dag vissen of een trip in de avonduren en kunnen afgestemd worden op jouw wensen. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. Zowel nieuwkomers als ervaren zeevissers zijn welkom. De sportvissers aan boord profiteren van de ervaring en de lokale kennis van de schipper, hij staat je met raad en daad terzijde.

GESPECIALISEERDE VISCHARTERS

Er worden ook gespecialiseerde vischarters aangeboden voor hen die gericht op bepaalde vissoorten willen vissen, voor hen die specimen vissen willen vangen of nieuwe vismethoden uit willen proberen.

SPORTVISSERIJ COACHING

Of het nu gaat om een club, individuen, een school of een jeugdige sportvisser, je kunt de begeleiding krijgen die je nodig hebt om succesvol te kunnen vissen.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179 of +353 (0)404 – 67031
Email: dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

Blauwe haai in het water.
Blauwe haai in het water.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.