Home hengelsport nieuws witvis Prima visserij voor NADA wedstrijdvissers op het Barrow systeem

Prima visserij voor NADA wedstrijdvissers op het Barrow systeem

963
0

Paul McLaughlin bericht over de meest recente wedstrijd van de Naas and District Anglers Winter League…

De vierde ronde van de Winter League werd gevist op 26 januari. Op die dag vertrokken er twee groepen naar de River Barrow en het Daingean Canal om om de punten te strijden in de deze wintercompetitie.

Er werden enkele fantastische gewichten gemeld deze dag van twee heel verschillende stekken. Chris Moore bereikte met 21 kg het hoogste gewicht, hij werd gevolgd door Trev en Aussie die op het riviergedeelte 12 en 11 kg aan vis wisten te vangen.

Op het kanaal zag het er heel anders uit, hier lagen de vangstgewichten heel dicht bij elkaar, de beste resultaten lagen maar luttele grammen uit elkaar.

Er komen nog twee wedstrijden aan en iedereen mag de twee slechtste resultaten laten vallen.

Paul McLoughlin.
PRO Naas and District Anglers

Naas & District Anglers
De nieuwe Naas & District Anglers Club werd opgericht op 31 augustus 2012. De club is vooral een sociale club. De wateren rond Naas huisvesten bruine forel, zalm, paling, snoek, baars, brasem, ruisvoorn, zeelt enzovoorts. De Naas and Disctrict Anglers zijn actief om meer kinderen te interesseren in de sportvisserij. Leden van de club zijn verantwoordelijk voor het uitzetten van vissen en ze dienen zich te houden aan de wettelijke regels. Het lidmaatschap van de club staat open voor iedereen en ze verwelkomen nieuwe leden met open armen.

Website: www.naasdistrictanglers.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.