Stefan Martin van de Killybegs Mariners SAC bericht…

15 maart: Een wild Atlantisch geraas stortte zich het gehele weekend op de stranden, de boten bleven vast liggen aan de pieren en de hond bleef binnen toen de deur voor het dier geopend werd. Toch trokken de mensen van de Mariners naar het strand met de hoop enkele zeebaarzen te vinden in het gebied.

Zeebaarsomstandigheden met veel wit schuim.

Het is altijd mooi om beloond te worden voor je pogingen wanneer de hagel horizontaal over de baai komt en je gemakkelijk de juiste golf af kon wachten om je aas in of achter te deponeren.

Er kwamen, zeer tot vreugde van de aanwezige mensen, enkele fraaie zilveren staven het strand op. Het is nog steeds erg vroeg in het jaar, maar er konden toch al enkele fraaie vissen genoteerd worden voor de clubgegevens voor dit seizoen.

11 maart: Een mooie visserij met zeven verschillende vissoorten in de haven voor John en Gavin, met enkele congers kort onder de oever, maar ook schar, hondshaai, wijting, pollak, steenbolk en driedradige meun kwamen elk het aas nader inspecteren.

Stefan Martin
Killybegs Mariners SAC

Facebook: www.facebook.com/mariner.sac

Ga vissen…

Mariners zeevisclub, Killybegs, County Donegal. De club runt kust- en bootcompetities en vistrips door geheel Ierland, aldus doen ze waar ze het meest van genieten. Je kunt contact met ze opnemen via www.facebook.com/mariner.sac.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.