David Norman van West Cork Bass bericht dat het recente, rustige weer een aantal fijne visdagen opgeleverd heeft in het schitterende West Cork.

Het vissen met kunstaas aan de oppervlakte op zeebaars vanuit de kajak heeft daarbij veel vissen van gemiddeld formaat opgeleverd en de visserij op pollak vanuit de kajak was zo ongeveer het beste wat hij ooit meegemaakt had, qua aantallen en het formaat van de vissen.

David vertelde dat hij niet eerder zoveel vis op zijn scherm gezien had, waarbij er vele vissen van een mooi formaat er geen probleem van maakten om de vliegenhengels en kunstaashengels diep door te laten buigen!

Hoewel de visserij op zeebaars de komende tijd wel af zal zwakken, verwacht hij dat de visserij op pollak vanuit de kajak met de vlieg en met kunstaas, tijdens rustige perioden in de komende maanden op peil zal blijven, misschien nog wel langer dan dat…

David heeft nog wat vrije dagen beschikbaar dit jaar voor een op een begeleid kajakvissen, dus neem gerust eens contact met hem op…

West Cork Bass

David Norman is een visgids, met Clonakilty als basis, die zich richt op de vangst van zeebaars. Hij is gespecialiseerd in het gidsen en het geven van workshops rondom het vissen op zeebaars vanaf de kust.

Notities: Nu dat ik uitgebreid gevist heb op zeebaars (catch & release) langs de kust van West Cork en andere counties met zeebaars in Ierland, wil ik mijn ervaringen graag delen met andere, gelijk gestemde sportvissers. In de beste periode van het jaar, voor mij zijn dat de maanden juni tot en met september (afhankelijk van het weer kan het ook eerder of later zijn), begeleid ik andere sportvissers op een een-op-een basis bij het vissen met kunstaas op zeebaars. Ik kan diverse opties bieden rond de belangrijkste getijden, daaronder het vissen ‘s nachts, op een veilige en milieubewuste manier. De workshops die ik geef, helpen je om kennis en vertrouwen op te doen in het vissen op zeebaars.

Mobiel: +353 (0)85 – 8492 691
Email: westcorkbass@gmail.com
Facebook: West Cork Bass
Website: West Cork Bass
INSTAGRAM: westcorkbass

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.