Het was misschien kouder dan rond de Oostzee, maar de koudegolf van vorige week zorgde voor mooie, rustige omstandigheden op zee. Een schipper die daarvan profiteerde was John Fleming, die een gretige bemanning bijeenbracht voor een laatste tocht van 2022. Na een koude start genoten ze van een geweldige dag op zee. De visserij was goed voordat het tij keerde. Het verslapte een beetje na laag water, maar ze vingen nog een paar mooie pollakken voordat ze naar huis voeren.

Naar buiten en klaar om te vissen.

 

Een mooie, vroege winter pollak.
Een fraai decor op weg naar huis.

Ga vissen…

Om een dag vissen te boeken met John aan boord van de Brazen Hussy II, kun je contact met hem opnemen op het nummer +353 (0)87 – 7571 320.

Een standaard dag betekent vissen vanaf 9.00 tot 18.00 uur vanuit Rossaveal, Spiddal of Galway, afhankelijk van de vissoorten waarop je je wilt richten. Het vissen op riffen onder de kust op pollak, gul, leng, lipvis, conger en makreel kan binnen tien minuten vanaf het vertrekpunt bereikt worden. De riffen verder uit de kust kosten zo’n 45 minuten varen. De bodemvisserij op ruwe haai, doornhaai, rog, kathaai, tarbot, schol en de gigantische vleet kan binnen een uur bereikt worden, zodat je gegarandeerd bent van vele uren vissen.
Het seizoen voor de visserij op haai begint eind juni en loopt door tot ver in oktober, deze visserij betekent de ultieme adrenalinestoot met hard vechtende blauwe haai en haringhaai; deze vissen worden alle gemerkt en weer teruggezet.
Er zijn diverse gecombineerde pakketten beschikbaar.

Adres: Baile an tSagairt, Spiddal, Co. Galway, Ierland
Telefoon: +353 (0)87 – 7571 320
Facebook: www.facebook.com/BlueSharkAngling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.