Fraaie ruwe haai.

Sligo Boat Charters bericht…

Er zijn fraaie vissen aanwezig! We organiseren nu ook vistrips in de avonduren, er is aardig wat makreel aanwezig en pollakken en gullen zijn actief aan het azen. Om ze aan de haak te krijgen is nog een ander verhaal, omdat er zoveel ander aas aanwezig is, maar dat is een goed teken.

Fraaie leng.

De eerste poging bij het vissen op ruwe haai leverde een fraai mannetje op dat gemerkt werd, deze pakte het aas na vijf minuten vissen op de weg terug naar de haven. De zomer is begonnen!

Ga vissen…

Sarah Marie

Sligo Boat Charters heeft Rosses Point, Sligo, als basis (tien minuten van de plaats Sligo met een plaatselijke busroute). Tot de aangeboden diensten behoren diepzeevissen, vissen boven riffen, haaienvissen (augustus-oktober) en ecotoerisme tochten. De trips kunnen aangepast worden naar de wensen van de groep en omvatten interessante prijzen voor trips van een halve dag, een hele dag of een avond voor groepen, individuen en kinderen. Hengelmateriaal is te huur aan boord en de schipper kan ook accommodatie regelen wanneer dit op tijd aangevraagd wordt. Cadeauvouchers zijn eveneens beschikbaar. Rondvaarttochten voor niet-vissers zijn eveneens mogelijk.

Adres: Rosses Point, Co Sligo, Ierland.
Telefoon: +353 (0)86 – 8913 618
Email: info@sligoboatcharters.com Website: www.sligoboatcharters.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.