Eddie Butler, schipper van de kleine boot ‘Shock Waves’ (Schokgolven), bericht over een succesvolle trip vanaf de kust van Waterford…

 

Shock Waves voer richting Waterford afgelopen weekend voor een dag vissen op zee. Het was schitterend weer vanaf het begin en het werd alleen maar warmer. De makreel was schaars en klein, maar we konden er genoeg verzamelen om als aas te dienen. We visten als eerste op ruwe haai en we werden niet teleurgesteld, binnen korte tijd wist Barry Murphy al een specimen ruwe haai van 163 cm aan boord te brengen. We bleven mooie ruwe haaien haken, maar het werd toch tijd om te verkassen.

Blauwe haai stond als volgende op het lijstje. Een kalme zee maakte dat we snel op de plek waren en meer tijd aan het vissen konden besteden; daarbij konden we meerdere exemplaren landen. Paul Twomey wist hierbij de meeste blauwe haaien te haken, het mooiste was echter dat we gedurende dertig minuten stopten met vissen om enkele reuzenhaaien te observeren die op korte afstand van de boot hun rondjes maakten. Alles bij elkaar een schitterende dag met prima gezelschap en een uitstekende sfeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.