Club record blauwkeeltje!

Leden van de Killybegs Mariners Sac waren de zee op met Adrian Molly van tuna.ie gedurende de week en beleefden een uitstekende visserij. Zie hun bericht hieronder…

Ook Cormac wist een blauwkeeltje te vangen.

“Sinds dat we vanaf januari van dit jaar clubrecords bij houden, zijn ze steeds opnieuw gebroken; maar deze zal moeilijk te verbeteren zijn. Een schitterend blauwkeeltje voor Gavin tijdens een tocht met Adrian. Ook Cormac wist een blauwkeeltje te vangen tijdens deze relaxte dag vanuit de officiersstoel. Dolfijnen begeleidden de boot op weg terug naar de haven tijdens de schitterende dag op zee…”

Mariners Sea Angling Club, Killybegs, County Donegal. De club organiseert wedstrijden vanaf de kust en vanaf boten, plus vistrips door geheel Ierland, in de sport die we zo graag doen. Je kunt ze bereiken via www.facebook.com/mariner.sac.

 

Ga vissen…

Deep Blue

Schipper: Adrian Molloy
Thuishaven: Killybegs Visgebied: Tot 30 mijl vanaf het punt van vertrek.

Geautoriseerde boot voor het vissen op blauwvintonijn

Notities: We kunnen je de beste zeevisserij bieden die in Ierland te vinden is, onder de kust of verder op zee, met de beste boten en de beste schippers.

Waar je sportvisserij-interesses ook mogen liggen, vanaf ultralicht vissen en vliegvissen voor grote pollak op de riffen tot en met slepend vissen met stand-up materiaal op de hard vechtende tonijn – we proberen je wensen te realiseren! Dolfijnen en walvissen spotten, uitstapjes met veel natuurschoon en dierenleven zijn mogelijk te midden van de meest spectaculaire omgeving in Ierland. Vissen op haai! Vissen op vleet! Vissen op tonijn! In Donegal is alles mogelijk.

Adres: Kilcar, County Donegal, Ierland.
Telefoon: +353 (0)85 – 8567 460
Email: adrian@tuna.ie Website: http://tuna.ie/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.