Vincent Appleby bericht vanaf Lough Currane…

22/5/19Direct door naar het vliegvissen en het C&R zeeforeldepartement. Currane sportvisser Markus Kruse uit Duitsland wist bij het vliegvissen een mooie, bijna twee pond zware zeeforel te landen terwijl gegidst werd op het meer. Van de overige sportvissers op het water was er weinig activiteit te melden.

23/5/19Het was opnieuw Markus Kruse die een zeeforel van bijna vier pond zwaar wist te landen terwijl hij gegidst werd door zijn gillie. We hebben foto’s beschikbaar van het terugzetten van de vis, het is de eerste officiële C&R zeeforelfoto van dit seizoen.

24/5/19Vandaag was er de nodige actie te melden vanaf de noordoever en Bungalow. Greg Schneeweis uit Californië, USA, wist slepend een mooie zalm te vangen, dit terwijl hij viste met Tom O’Shea van www.flyfishingatloughcurrane.com.  Michael Wright, uit Hull in de UK wist slepend zalmen van ruim zeven en negen pond zwaar te landen, dit samen met zijn gillie Mr. Neil O’Shea van www.oshealoughcurrane.com.

25/5/19 Markus Kruse wist met de vlieg opnieuw een zeeforel te landen, nu van ruim twee pond zwaar. Zalm is er deze dag niet gevangen.

26/5/19Markus Kruse wist vandaag, vissend vanuit www.lakelandshouse.comde eerste grilse van het seizoen te vangen met de vlieg, daarnaast landde hij ook nog een ruim twee pond zware zeeforel. Currane sportvisser Robert McDonnell uit County Monaghan, die verblijft in de www.butlerarms.comen vist met gillie Tom O’Shea van www.flyfishingatloughcurrane.comwist met de vlieg twee zeeforellen te vangen van rond de twee pond zwaar, Robert wist er zelf een foto van te maken.

Vincent Appleby
www.salmonandseatrout.com

Ga vissen…

Vincent Appleby

Eureka Lodge, Caherdaniel West, Co. Kerry, Ierland.
Telefoon: +353 (0)66 – 9475 248
E-mail: salmonandseatrout@eircom.net
Website: www.salmonandseatrout.com

Waterville Lakes and Rivers Trust

Website: www.watervillelakes.org

Meer informatie over Lough Currane…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.