Home hengelsport nieuws Shannon levert recentelijk mooie snoek op

Shannon levert recentelijk mooie snoek op

839
0

Norman Mulvany nam contact op om nieuws uit de wereld van het snoekvissen met ons te delen. Hoewel hij nog relatief nieuw is in deze tak van sport, heeft hij al snoeken tot ruim een meter lang weten te vangen.

Norman Mulvany met zijn 111 cm lange snoek van de Shannon.

Afgelopen week wist hij zijn persoonlijke record scherper te zetten op de rivier de Shannon. De snoek was 111 cm lang en woog 20,4 pond. De snoek pakte een dode aasvis en werd weer veilig teruggezet.

Norman viste met AM Pike Guiding, daarbij werden er in twee dagen tijd vanuit de boot ruim veertig vissen geland. De snoeken zijn op dit moment erg actief, dus maak vandaag nog een reservering voor jouw kans op de vis van je leven.

Ga Vissen…

Aaron Maughan bevist de meren het gebied van Longford, maar gidst ook op de wateren van Westmeath en Cavan. Hij heeft een boot met alle noodzakelijke materialen en elektronica en kan zowel nieuwkomers als ervaren sportvissers een prima dag bezorgen. Wanneer je belangstelling hebt voor een dag vissen op snoek, onder begeleiding van een visgids die regelmatig indrukwekkende resultaten weet te realiseren, neem dan contact op met Aaron. De contactinformatie vind je hieronder.

Contact: Aaron Maughan
Telefoon: +353 (0)87 – 7682 479
Email: amaughan@live.com
Website: Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website
Facebook: AM Pike Guiding Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.