Home hengelsport nieuws Snoek blijkt actief te jagen voor Bodo en zijn gasten

Snoek blijkt actief te jagen voor Bodo en zijn gasten

122
0

Het vissen ging de afgelopen week goed in Roscommon voor Bodo Funke van Angling Services Ireland. Bodo verwelkomde zijn vaste gast Rüdiger, die weer terugkeerde voor zijn jaarlijkse herfstpelgrimstocht met zijn zoons. Tijdens hun verblijf vingen ze enkele snoeken van een goed formaat, waaronder een dubbele vangst voor de jongens van 92 cm en 104 cm.

Bodo werd in het weekend in de boot vergezeld door Kenny Skinner, die ook een aantal goede snoeken en baarzen ving, waaronder twee snoeken van meer dan een meter lang. De snoeken hadden afmetingen van 102 cm en 103 cm.

Ga vissen…

Bodo Funke, Angling Services, Ireland

Snoek, forel en witvis visgids.

Notities: Angling Services Ireland biedt het allerbeste in sportvisserij en sportvistoerisme. We hebben Boyle, Co. Roscommon als basis, in het noordwesten van Ierland, een gebied met talloze uitstekende vismogelijkheden.
De eigenaar Bodo Funke is in bezit van het Marine and Countryside Guiding Certificate (bereikt met duidelijk onderscheid) en zijn ervaring en lokale kennis staan tot je beschikking wanneer je op een begeleide vistrip gaat of een visvakantie boekt bij Angling Services Ireland. Vliegvissen op snoek, vliegvissen op wilde bruine forel, bellyboten, witvissen, zalmvissen en zeevissen behoren stuk voor stuk tot de mogelijkheden.

Adres: Angling Services Ireland, 3 Canal View, Deerpark, Boyle, Co. Roscommon, Ierland.
Telefoon/Fax::+353 (0)71 – 9663 580 of +353 (0)86 – 6011 878
E-mail: info@anglingservicesireland.com Website: www.anglingservicesireland.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.