John Higgins ging op zoek naar snoek samen met Bud Mander. De twee wist enkele mooie exemplaren te landen, de grootste kwamen voor rekening van Bud.

De twee bevisten een klein water in Westmeath na een van de nachten met nachtvorst begin december. De dag was prima en helder, ze arriveerden rond het middaguur aan het water. Ze visten met dode aasvis, voornamelijk spiering. De eerste run kwam toen ze waren begonnen met inpakken rond 16.00 uur. Een mooi exemplaar om een foto van te maken en dan terug te zetten.

De twee keerden deze week terug naar het water en gebruikten dezelfde tactieken. Deze keer was de vis wat meer actief. Ze begonnen opnieuw tegen de middag. De eerste run kwam na 20 minuten, deze werd al na korte tijd gevolgd door een tweede aanbeet. De hengels werden ingepakt rond 16.00 uur, aan het einde van een zeer koude sessie.

John en Bud kwamen nog in gesprek met twee sportvissers die aan het water overnacht hadden. De een had de griep gekregen, de ander een verkoudheid opgelopen. Een slecht resultaat voor veertien uur zonder een run of aanbeet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.