Mick Flanagan, van Midlands Angling and Shooting, viste deze week samen met zijn oude vriend Jimmy Murray op snoek met kunstaas en met de vlieg. Jimmy, die thuis was uit New York, houdt van vliegvissen op snoek en had al jaren geen boot meer gedeeld met Mick.

Een van Jimmy's eigen streamerpatronen.
Een van Jimmy’s eigen streamerpatronen.

De snoeken waren moeilijk tot een aanbeet te verleiden, draaiden vaak weg of misten het kunstaas of de streamer helemaal, maar Jimmy hield vol en ving een supervis met een lengte van 110 cm met de vliegenhengel plus nog een paar andere. Mick had niet zoveel geluk met zijn nieuwe Cali Glide Lure dat van de andere kant van de Atlantische Oceaan kwam, maar twijfelt er niet aan dat hij op een andere dag wel een paar vissen zal vangen!

Snoek met een lengte van 110 cm uit de Midlands.
Snoek met een lengte van 110 cm uit de Midlands.

Maak een reservering

Midlands Angling biedt een topklasse gidsservice, waarbij veel van de beste wateren voor forel en snoek in de Midlands bevist kunnen worden. Vliegvissers die van de service gebruik gemaakt hebben, hebben daarbij fraaie forellen kunnen landen, terwijl snoekvissers vissen met een gewicht tot ruim achttien pond hebben kunnen landen. Tot de beste wateren behoren  Lough Ree, Ennell, Owel, Lene, Mount Dalton en Glore Lake, om er enkele te noemen.


Michael Flanagan
Midland Angling
Visgids voor het vissen op snoek en forel.

Telefoon: +353 (0)44 – 9348 969 of +353 (0)87 – 2797 270
Fax: +353 (0)44 – 9342 781
Email: mick@midlandangling.com Website: www.midlandangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.