John en zijn vismaat James zijn regelmatige bezoekers van de Melview Fishing Lodge in Longford, recentelijk keerden ze opnieuw hier terug om enkele dagen op snoek te vissen, o.a. met gastheer Kevin Lyons. John en James bezoeken Kevin meerdere keren per jaar om op witvis en snoek te vissen, ze zijn dan ook goed bekend met de wateren rond Longford. De meest productieve methode voor de twee was dit keer het vissen met dode aasvissen. Door verschillende aasvissoorten te gebruiken wisten ze snoeken met een lengte tot juist over de meter te landen, met daarbij ook vele snoeken tussen de 90 en 100 cm lang.

John met een mooie vangst.

Kevin zei: “Ik genoot van hun gezelschap en had ook zelf de kans om een dag mee te vissen tijdens hun bezoek. Het was een schitterende dag met veel lol en gelach, zodat we nauwelijks aandacht hadden voor de koude weersomstandigheden. Bedankt voor een schitterende tijd, jongens, hopelijk zien we jullie spoedig weer.”

Kevin met zijn eerste snoek van de dag.

Alle vissen zijn onbeschadigd teruggezet.

Ga Vissen

Maak een reservering
Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, County Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 33 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij is eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.