Home hengelsport nieuws Snoek tot 107 cm lang recentelijk op Derravaragh gevangen

Snoek tot 107 cm lang recentelijk op Derravaragh gevangen

902
0

Michael Flanagan bericht vanaf Lough Derravaragh.

Enkele fanatieke sportvissers begaven zich op Derravaragh recentelijk om deel te nemen aan een viswedstrijd. Het was een moeilijke dag en ik wist slechts een enkele snoek te landen. Mijn jongere broer J.J. wist de competitie te winnen met een snoek van 87 cm lang. De jonge Cathal Flanagan bracht ook enkele dagen door op Derravaragh en wist met kunstaas een mooie snoek te landen.

Barry met zijn snoek van 107 cm lang

Barry’s snoek van 107 cm
We hebben nog een fraaie foto deze week van Barry Darby uit Mullingar met een 107 cm lange snoek die hij wist te vangen met een dode aasvis. Barry wordt gezien als een van de beste roofvissers in den lande, hij neemt deel aan talloze roofviscompetities en in de afgelopen jaren hebben heel wat grote snoeken, forellen en baarzen de binnenkant van zijn landingsnet gezien.

Deze 107 cm lange snoek was een van de drie snoeken die hij afgelopen zondag kon landen.

FINIAN DARBY MEMORIAL TROPHY

Barry is ook lid van de Midland Pike Anglers en op zondag 2 februari zal ter nagedachtenis aan zijn vader de Finian Memorial Competition gevist worden. De wedstrijd wordt gevist op Lough Derravaragh, voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joe McDermott van de Midland Pike Anglers op het telefoonnummer +353 (0)86 – 8623 838.

Word lid van de club

De Derravaragh Anglers houden hun algemene ledenvergadering vroeg in het nieuwe jaar en daarbij worden de data gekozen voor de snoek- en forelwedstrijden. Het lidmaatschap staat open voor iedereen en wanneer je contact opneemt op onderstaand e-mailadres, dan mail ik je de gegevens van de club.

Michael Flanagan
Midland Angling

Maak een reservering

Midlands Angling biedt een topklasse gidsservice, waarbij veel van de beste wateren voor forel en snoek in de Midlands bevist kunnen worden. Vliegvissers die van de service gebruik gemaakt hebben, hebben daarbij fraaie forellen kunnen landen, terwijl snoekvissers vissen met een gewicht tot ruim achttien pond hebben kunnen landen. Tot de beste wateren behoren  Lough Ree, Ennell, Owel, Lene, Mount Dalton en Glore Lake, om er enkele te noemen.


Michael Flanagan
Midland Angling
Visgids voor het vissen op snoek en forel.

Telefoon: +353 (0)44 – 9348 969 of +353 (0)87 – 2797 270
Fax: +353 (0)44 – 9342 781
Email: mick@midlandangling.com Website: www.midlandangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.