Omdat ze wonen op de oevers van een meer, was het erg eenvoudig voor Greg en Siggy Latour van  Tir na Spideog om binnen vijf kilometer van hun huis te blijven voor hun visavonturen…

Bijna klaar voor het net.

29 januari: De eerste Lough Allua snoek van 2021 met een lengte boven de meter werd vandaag geland door Sigi. De vis was 101 centimeter lang om precies te zijn en werd gehaakt tijdens het slepend vissen met een DAM plug in forelkleuren boven ruim vijf meter diep water.

Greg Latour
Tir na Spideog

Ga vissen…

De Tir na Spideoga Fishing Lodge is te vinden op de oevers van Lough Allua, op circa vijf kilometer afstand vanaf Inchigeelagh Village, met uitzicht over een vrij smal maar lang watersysteem dat ook wel de ‘Inchigeelagh Lakes’ genoemd wordt. Lough Allua wordt gerekend tot de beste wateren in Ierland voor het vissen op snoek, er worden regelmatig snoeken geland met gewichten boven de 18 en 27 pond, toch is het een van de minst bekende snoekwateren op het eiland.

Een dag met een visgids kost voor twee sportvissers slechts € 80, plus € 40 voor de boothuur. Er zijn verder geen vergunningen noodzakelijk.

Tir na Spideog,
Inchigeelagh,
County Cork, Ierland.

Telefoon: +353 (0)26 – 47151
Website: www.pike-fishing-ireland.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.