Home hengelsport nieuws snoek Nederlandse snoekvissers weten grote snoek te landen bij Melview Fishing Lodge

Nederlandse snoekvissers weten grote snoek te landen bij Melview Fishing Lodge

1388
0

Kevin Lyons bericht vanuit de Melview Fishing Lodge in County Longford waar de Nederlandse snoekvissers Patrick en Ruben naar toe gekomen waren voor hun eerste snoekvistrip in Ierland. Ze hadden besloten om hun intrek te nemen in de Melview Fishing Lodge en ik gidste en begeleidde ze tijdens hun visdagen.

Patrick met een mooie snoekvangst vanuit de Melview Fishing Lodge in Longford.

De vistrip pakte erg goed uit voor Patrick en Ruben. Het meest effectief bleken het slepen van groot kunstaas op dieper water en het vissen met jerkbaits op waterdieptes van twee tot drie meter te zijn. Tijdens hun verblijf wisten ze diverse mooie snoeken te landen. Ik ben er zeker van dat ze spoedig terug zullen keren naar Ierland. Goed gedaan, jongens, en ik hoop jullie spoedig weer te zien.

Ruben liet zich niet onbetuigd en wist eveneens enkele mooie snoeken te landen.

ALLE VISSEN ZIJN ONBESCHADIGD WEER TERUGGEZET.

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering
Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, County Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 33 45061 Mobile: +353 (0)87 – 268 7441
 E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij is eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.