Paul Sylvester viste afgelopen week op een water in Longford en hij deed het lang niet gek. Hij was lange tijd niet op die stek geweest, dus hij weet niet of de stek in de afgelopen tijd ook voor andere mensen vis opgeleverd heeft, maar hij vond in ieder geval waar hij naar op zoek was met een fraaie snoek van 102 cm lang en ruim veertien pond zwaar.

Het was een sombere, zwaar bewolkte dag met slechts af en toe een straaltje zonneschijn en een zwakke zuidwesten wind. Dit was zijn enige vis van de dag, hoewel hij nog een aanbeet miste kort nadat hij deze vis geland had. Paul viste met een schuifloodsysteem met het aas, een 15 cm lang stuk makreel, op enige afstand boven de bodem. De vis werd rond 10.30 uur ‘s morgens gevangen en werd na enkele foto’s, binnen enkele minuten weer terug gezet.

Het was de eerste keer in lange tijd dat Paul deze stek beviste, dus hij kan niet zeggen of de stek ook voor anderen in de afgelopen tijd vis opgeleverd heeft; maar Paul leverde de stek in ieder geval wel succes op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.