Brendan Jarvis bericht over de Newbridge and District Pike Anglers 24 uurs competitie die tijdens het weekend gevist werd…

Brendan Jervis met zijn 19,3 pond zware snoek.

 

De Newbridge and District Pike Anglers Club hield begin december haar laatste wedstrijd van dit jaar. De locatie was een meer in Cavan. Op de dag zelf stond het water hoog en de visserij was niet eenvoudig. Er waren zeven leden die het slechte weer trotseerden en in totaal wisten ze 33 snoeken te landen en terug te zetten. De twee grootste exemplaren wogen 13,4 en 19,3 pond.

 

Graag wil ik de leden bedanken die de wedstrijd tot een succes gemaakt hebben. De resultaten waren als volgt:

Winnaar van de Horgan Cup 2019

1ste Brendan Jervis, 19,3 pond;
2de Paul Gosson, 13,4 pond;
3de Eugene Mc Cabe, 3,6 pond.

 

Paul Gosson’s snoek van 13,4 pond.
LOTERIJ WINNAARS

3× € 20 Southside Angling vouchers

  • Dan O’Reilly
  • Paul Sheridan
  • Steven Cummins
Mini league

Onze laatste mini league van 2019, waarbij de gewichten van drie competities bij elkaar opgeteld worden, de top drie ontvangt vouchers van Southside Angling. De winnaars zijn:

  • 1ste Brendan Jervis, totaal 28,2 pond;
  • 2de Eugene McCabe, totaal 16,5 pond;
  • 3de Paul Gosson, totaal 13,4 pond.

De sportvisser van het jaar 2019 is Dave Murphy.

De grootste vis van het jaar 2019 was een snoek van Eugene McCabe met een gewicht van 19,9 pond, de vis werd geland in februari. Onze felicitaties gaan naar alle winnaars van dit jaar.

Graag wil ik alle leden en hun gezinnen een vrolijk Kerstfeest en een gezond 2020 wensen. Vanaf 1 januari nemen we weer nieuwe leden aan, mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Met dank,

Brendan Jervis
Club secretaris

Wordt lid van de club…

Newbridge District Pike Anglers is een catch & release club die maandelijks een wedstrijd organiseert. Er is nog ruimte voor groei in het ledenaantal; mocht je interesse hebben, neem dan contact op via Facebook voor nadere informatie – Newbridge District Pike Anglers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.