Snoekvisgids Kevin Lyons bericht over een recente, uitstekende visserij op snoek door gasten van zijn Melview Lodge

De Franse sportvissers Stephane, Nicolas, Manu en Julien beleefden een uitstekende vistrip, in totaal wisten ze 224 snoeken te landen vanuit de boot en dan hebben we het nog niet over de vissen die tijdens de dril los schoten. Ze visten werpend met softbaits, pluggen en dergelijke en vingen snoek met een lengte tot 107 cm, enkele grotere exemplaren schoten helaas los. De mensen zijn geen vreemden voor de Melview Fishing Lodge, maar ze moesten eerdere reisplannen uitstellen vanwege de omstandigheden rond covid en reisbeperkingen. Maar deze trip bleek de moeite van het wachten waard.

Deze sportvissers zijn zo enthousiast, binnen enkele minuten na hun aankomst gingen ze al voor een aantal uren het water op om te vissen. De weersomstandigheden waren wisselend gedurende hun verblijf, maar ze bleven gewoon door vissen.

Goed gedaan, mensen, en het was mooi om jullie hier weer terug te zien, bedankt voor een prachtige week met veel grappen en grollen en ik kijk al weer uit naar jullie volgende bezoek.

ALLE VISSEN ZIJN ONBESCHADIGD TERUGGEZET.

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, County Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 33 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij is eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.