Veel snoekvissersverenigingen hebben hun wintercompetities nu afgesloten en sommige beginnen nu aan hun competitieprogramma voor de lente/zomer. De Leinster Pike Angling Club hield afgelopen weekend haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen door te vissen op een aantal meren in de omgeving van Cavan. Luke O’Ciaran had het zwaarste totaalgewicht met ruim 32 pond terwijl Fran Crosbie de zwaarste vis had van circa tien pond zwaar.

Leinster PAC trapt hun nieuwe seizoenscompetitie af.

Ondertussen hadden de Whitewood Pike Anglers hun eerste wedstrijd van 2023 toen 22 vissers twee meren in County Monaghan bevisten. Ze vingen samen een indrukwekkende 87 snoeken met Tucker McCabe aan de top met zestien vissen met een totaalgewicht van meer dan 35 pond.

De Whitewood PAC is weer terug langs de waterkant.

De O’Caseys Pike Angling Club heeft het thuishonk alweer verlaten en organiseerde afgelopen weekend de tweede van hun competities voor 2023 in Cavan. Dylan Farell was de topvisser van de dag met zes vissen van in totaal ruim 21 pond en hij wist ook de prijs voor de zwaarste vis te winnen met een snoek van rond de tien pond zwaar.

De O’Caseys PAC viste ronde twee van hun 2023 competitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.