Home hengelsport nieuws South Shore SAC voltooit hun Master Angler 2023 Competitie

South Shore SAC voltooit hun Master Angler 2023 Competitie

71
0

Veel hengelsportclubs zijn in deze tijd van het jaar bezig met het afronden van hun jaarlijkse competitiewedstrijden en South Shore SAC had dit weekend de laatste etappe van hun Master Angler Competitie. De locatie was Dodds Rock en ze hadden het geluk dat er een mooie dag was ingevoegd tussen de stormen Elin & Fergus.

Een superdag om te vissen!

Toen het vissen begon, werd het duidelijk dat de eindsecties van elke zone de plaatsen waren waar je moest zijn, want de vissers op die stekken scheidden zich al snel af van de rest van het veld. Niall Carabini pakte de eerste plaats met Declan Fogerty op de tweede plaats.

Mooie wijting van de oostkust.

Iedereen trok zich terug in de Jack Whites pub voor de uitreiking van de trofee├źn en prijzen, waar de Kerstman zelf zijn opwachting maakte om te helpen. En na alle optellingen van het jaar werd Alby Allan gekroond tot Club Master Angler voor 2023, waarmee hij Des Farrelly naar de tweede plaats verdrong. Aaron Willet won de Junior Master Angler en Paul Doyle won het Master Angler Shield, terwijl Darius Griclus de prijs voor Clubman van het Jaar kreeg voor zijn harde werk om de juniorvissers het hele jaar door te helpen.

De Kerstman maakt zijn opwachting.

Op de South Shore SAC Facebook pagina, vind je een volledig verslag van alle activiteiten en we kijken ernaar uit om in 2024 meer te horen over hun hengelsportprestaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.