Stefan Martin bericht over recente sportvistrips van de Killybegs Mariners SAC…

De Donegal Mariners hadden weer een prima weekend vissend vanaf of langs de kust van Donegal.

Tussen clubactiviteiten en informele uitstapjes door genoten ze van een uitstekende visserij met vissen in alle formaten en in een brede variëteit aan soorten. Een dag vissen vanaf kleine boten produceerde een aantal fraaie vissen, waaronder pijlstaartroggen en gevlekte roggen, ponen, wijting, horsmakreel plus tarbot van een uitstekend formaat.

 

Tijdens een avond vissen vanaf de rotsen werden de lipvissen niet moe om de overgebleven aassoorten te grijpen. De hoofdzakelijk kleinere lipvissen werden doorlopend gehaakt en geland. Een prima sport totdat het aas op was. Enkele worpen met spinners op diepere plekken leverde vervolgens een aantal grote pollakken op, die zich met veel kracht verzetten tegen hun arrestatie en het landen voordat ze weer teruggezet werden. Een schitterende dag aan de kust.

Stefan Martin
Killybegs Mariners SAC

Facebook: www.facebook.com/mariner.sac

Ga vissen…

Mariners zeevisclub, Killybegs, County Donegal. De club runt kust- en bootcompetities en vistrips door geheel Ierland, aldus doen ze waar ze het meest van genieten. Je kunt contact met ze opnemen via www.facebook.com/mariner.sac.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.