Donal Kennedy bericht

Een groep sportvissers uit County Sligo ging vanuit Killala Harbour de zee op voor een dag vissen. Het weer was prima, een bewolkte hemel gecombineerd met een zwakke zuidelijke wind. Bij de eerste drift voor makreel werd er nog niets gehaakt, waarop schipper Donal Kennedy besloot om naar dieper water te varen. De sportvissers werden hier niet teleurgesteld, bij het driften boven een rotsachtige bodem werden makreel, pollak, koolvis en leng gevangen. Na meerdere drifts waarbij er mooie polakken aan boord kwamen, was het tijd om terug te keren naar de haven.

De dag ging snel voorbij. Iedereen keerde veilig terug en had genoten van de dag vissen.

Voor het boeken van een dag vissen in Killala Bay neem je contact op met Donal Kennedy op het nummer +353 (0)86 – 8174 509 of ga naar www.dkennedyangling.net.

D. Kennedy Angling is een familiebedrijf dat vistrips op zee organiseert vanuit Enniscrone, County Sligo en Killala, County Mayo. Met de MVLeah kun je een fantastische visserij op zee beleven, vanaf een gehele dag vissen op haai tot en met korte makreeltrips. Naast vistochten voor serieuze sportvissers, worden er ook tal van andere diensten aangeboden zoals gezinsuitjes, pleziertochten en dolfijnen kijken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.