Home hengelsport nieuws Sportvissers genieten van het snoekvissen bij Belturbet

Sportvissers genieten van het snoekvissen bij Belturbet

833
0

Maura Hughes bericht vanuit Church View…

Er werden enkele snoeken van een mooi formaat geland op de rivier de Erne door Bruno, die op de foto staat met Johnny en Benny; ze verbleven in Church View in Belturbet.

Twee snoeken binnen een half uur die dichtbij een meter lang waren. We hebben al veel reserveringen ontvangen voor witvis- en snoekvisvakanties in 2020. Veel van de Franse gasten hebben onze professionele visgids Bruno geboekt om ze te begeleiden.

Het is noodzakelijk om tijdig te reserveren. Maak je reservering in een vroeg stadium om teleurstelling te voorkomen!

Maura Hughes
Church View Guest House Accommodation
www.churchviewguesthouse.ie

Ga vissen…

Het Church View Guest House is te vinden in het hart van het Ierse merendistrict in Belturbet, County Cavan. Het is een ideale vakantiebestemming en een paradijs voor sportvissers omdat het erkend is als een topbestemming voor het vissen op witvis, snoek en forel.

Er zijn visgidsen beschikbaar, maar deze moeten van tevoren gereserveerd worden. Hengels en werpmolens of reels zijn plaatselijk te koop of te huur. Er is een ruimte beschikbaar om je hengelsportmateriaal in op te slaan, plus een grote koelruimte. Aas is zeven dagen per week beschikbaar maar moet van tevoren besteld worden. Je kunt hier op elke dag arriveren. Auto’s zijn lokaal te huur. Vervoer naar de luchthaven indien noodzakelijk.

Neem contact op met Maura voor de details +353 (0)49 9522 358.

Church View Guest House Accommodation, Belturbet, County Cavan, Ierland.
Premium gasthuis in Ierland’s Merendistrict.

www.churchviewguesthouse.ie
www.churchviewguesthouse.com

Er wacht hier een overvloed aan natuurlijke geschiedenis en bezoekersattracties erop om ontdekt te worden. Cavan beschikt over pittoreske wandelingen en fietsroutes, golfbanen, paardrijdcentra, kanoverhuur, genealogische centra en kasteel Saunderson, plus tal van andere bezienswaardigheden en activiteiten voor de bezoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.