Jim met een mooi formaat gul.

Sportvissers die met kleine boten vanuit de haven van Cork de zee op gaan hebben recentelijk meerdere zeebaarzen weten te vangen. Een mix van methoden was succesvol bij het vissen op zeebaars, waarbij er vissen met een gewicht tot een pond of twee geland konden worden. Shads, verticaalvissen, oppervlaktekunstaas en streamers hebben allemaal vis opgeleverd.

Pierre met een zeebaars uit de haven van Cork.

Ook degenen die op gul en pollak gevist hebben beleefden al weer mooie sport op zee.  Jim Clohessey en Kevin Murphy genoten ervan om weer op zee te kunnen vissen en wisten meerdere mooie exemplaren te landen.

Jim met een mooi formaat gul.

Op sommige plekken waren de gullen al weer in flinke aantallen aanwezig en werden ze tot een mooi formaat gevangen. Richie Ryan wist ze zelfs al weer met de vliegenhengel te landen.

Richie met een gul op de vlieg.

Maak een reservering

Eire Bass – Richie Ryan

Waarom probeer je niet eens te vliegvissen op zoutwater in de op een na grootste natuurlijke haven op de wereld? Een veilige haven in de meeste weersomstandigheden, wanneer de omstandigheden ruwer worden dan kan er meestal wel een schuilplaats gevonden worden. De ‘Sea Hawk’ is de eerste boot in Ierland die ook een licentie heeft voor het vliegvissen op zoutwater! Met de vlieg kunnen zeebaars, zeeforel, pollak, harder, makreel, geep etc. gevangen worden. Alle andere vismethoden zijn eveneens mogelijk en de boot is ideaal voor kleinere groepen – maximaal drie personen.

Website: www.corkbass.com E-mail: info@corkbass.com
Tel.: +353 (0)86 – 1940 744

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.