Kevin Lyons heeft meer updates vanuit Longford…

Neil, Dave, Martin, Alan en Connor uit Blackpool beleefden recentelijk een schitterende week vissen, toen ze voor hun jaarlijkse vistrip hun intrek namen in de Melview Fishing Lodge in Longford. De mensen hebben vaker in dit gebied gevist, nadat ze al vroeg gearriveerd waren na de overtocht met de nachtboot, gingen ze direct aan de slag.

Het vissen met de voerkorf op afstanden van ruim dertig meter bleek de beste aanpak te zijn en nadat er voorgevoerd was op enkele wateren, leverde dit fraaie vangsten aan brasems, hybriden en blankvoorns van een mooi formaat op. De beste gezamenlijke vangst tijdens de week had een totaal gewicht van 337,5 pond, de beste individuele vangst had een gewicht van 117 pond en kwam op naam te staan van Neil. Het was een schitterende week, met veel vis en veel gein, ik kijk er al weer naar uit om ze komend jaar terug te zien.

Nogmaals bedankt mensen.

ALLE VIS IS ONBESCHADIGD TERUGGEZET.

#CPRsavesfish

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 3345 061 Mobiel: +353 (0)87 – 2687 441
E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij is eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.