Home hengelsport nieuws Sportvissers uit de UK beleven een goede visserij op zeelt vanuit de...

Sportvissers uit de UK beleven een goede visserij op zeelt vanuit de Melview Lodge

234
0

Kevin Lyons doet verslag van een recente visvangst bij de Melview Lodge:

Len en John uit het Verenigd Koninkrijk, die de Melview Fishing Lodge regelmatig bezoeken, waren hier opnieuw om te proberen de geweldige vangsten aan brasem en zeelt te herhalen die ze bij eerdere bezoeken hebben ervaren. Bij aankomst werd besloten om een paar nieuwe locaties te bekijken, maar uiteindelijk gingen ze terug naar de vaste stekken waarvan ze weten dat die eerder geweldige vangsten voor hen hebben opgeleverd. Met voorvoeren klaar de voorgaande avond, was het de volgende ochtend om vier uur de deur uit en het hete, felle zonlicht leek de brasemvisserij te vertragen met slechts een paar brasems, hybriden en voorns. Niet alles was verloren, want de zeelt was nog steeds in vorm en de jongens slaagden erin om een aantal mooie zeelten van ruim vier pond zwaar te vangen. Er is niet veel dat we kunnen doen aan het weer, maar deze jongens hebben er altijd hun best voor gedaan en werden beloond met een aantal geweldige zeeltvangsten. Goed gedaan, jongens en bedankt voor het gezelschap en hopelijk tot volgend jaar.

 

John en Len met een mooie vangst aan zeelt.

Elvin uit de UK is geen onbekende in Melview Fishing Lodge, hij was hier weer voor zijn jaarlijkse vistrip. Elvin, die van vissen met de vaste hengel houdt, begon ook met de vaste hengel en produceerde een aantal zeer goede zeelten tot ruim vier pond zwaar, waarna hij besloot om een paar dagen op brasem te vissen. Wederom door de zonnige en windstille omstandigheden lukte dit niet voor hem, maar de zeelt was nog steeds aan het azen dus moest hij genoegen nemen met deze vissoort. Bedankt Elvin, hopelijk tot volgend jaar maat.

Een paar van Elvin’s zeelten.

Alle vissen werden ongedeerd teruggezet.

 

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, County Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 33 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
 E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij zijn eveneens beschikbaar.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.