Kevin Lyons van de Melview Lodge in Longford bericht over het vissen op witvis in het gebied rond Longford…

Graham bezig met voorvoeren voor de komende nacht.
Graham bezig met voorvoeren voor de komende nacht.

Brian en zijn vriend Graham waren weer voor hun jaarlijkse visvakantie in Ierland en dit keer verbleven ze op de Melview Fishing Lodge in Longford. Het weer overdag was ze niet gunstig gezind met temperaturen tot 30 graden en zeer fel zonlicht. Maar deze mensen wisten wat ze moesten doen en wat ervoor nodig was.

Brian met een van zijn brasems van een sessie in de morgen.
Brian met een van zijn brasems van een sessie in de morgen.

De plannen werden aangepast, er werd ‘s morgens vroeg gevist, vervolgens werd er gerust terwijl de zon hoog aan de hemel stond en dan keerden ze terug naar het water voor een sessie in de avonduren. Het vissen was nog steeds niet eenvoudig, maar ze beleefden enkele goede sessies op brasem. Door de omstandigheden en de lage zuurstofgehaltes van het water werd er besloten om zonder leefnetten te vissen waarin de vis normaal gesproken bewaard wordt. Goed gedaan mensen, hopelijk zien we jullie spoedig weer.

Alle vissen zijn onbeschadigd teruggezet. Neem s.v.p. ruim de tijd bij het terugzetten van alle vissoorten.

#CPRsavesfish

Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, Co. Longford, Ierland
Tel.: +353 (0)43 – 33 – 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
E-mail: info@melviewlodge.com Web: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim 30 jaar ervaring in het vissen in Ierland en laat je bij aankomst graag de verschillende wateren in de omgeving zien en hij vertelt je ook welke wateren het meest succesvol bevist kunnen worden in de periode dat je bij hem verblijft. Kevin kan ook aas voor je bestellen, zodat het klaar ligt bij aankomst. Gasten van Melview kunnen gratis gebruik maken van de 17 voets Ierse visboten (je hoeft alleen te betalen voor de benzine) en Kevin is je graag behulpzaam wanneer er op bepaalde wateren voorgevoerd dient te worden. Kaarten en andere informatie rondom het vissen zijn eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.