Op de pier wordt gezegd dat de hatches van de duckflies deze week over het hele meer toenemen, en dat de forellen uit het onderste gedeelte van het meer zich naar verluidt goed voedt met buzzers. Milder weer in de komende dagen, hoewel nat, zou voor een verdere verbetering moeten zorgen, met in de komende week mogelijk de piek van de duckfly hatches.

Sportvisgids Jasper Mathews van Wild Atlantic Angling Experiences is onlangs met een paar klanten op pad geweest en heeft ze aan een paar mooie vissen geholpen. Arnulf trapte zijn trip af met deze mooie ferox, waar hij duidelijk blij mee was!

Keith boekte afgelopen weekend een dag met Jasper en ondanks de koude wist hij een aantal mooie vissen aan pluggen te vangen, waaronder zijn persoonlijke record.

Vorige week was het bitter koud, maar Ed en Padraig genoten van hun dag met Jasper, omdat ze het meer voor zichzelf hadden. Deze prachtig gekleurde vis gevangen met slepend vissen was de beste van het stel voor de jongens.

Ga vissen

Wild Atlantic Angling Experiences

Jasper runt Wild Atlantic Angling Experiences en biedt vissen op zalm, forel of zoutwater aan met begeleiding op maat. Om een vistrip met Jasper te boeken kun je hem bellen op +353 (0)87 – 6031 975, of kijk op de nieuwe website: www.wildatlanticangling.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.