David Edwards bericht dat Henry Kelly zijn vijftigste verjaardag vierde door zestien blauwe haaien te landen vanaf de Silver Dawn…

Het weer heeft het aantal vistrips beperkt dat deze week gerealiseerd kon worden, maar kort onder de kust is er over het algemeen goed gul en pollak te vangen, de makreel is soms moeilijk te vinden.

Het hoogtepunt van deze week was Henry Kelly die besloten had om zijn vijftigste verjaardag te vieren door de Silver Dawn in zijn eentje af te huren om in zijn uppie op haai te kunnen vissen.

Hij wist op dinsdag het ongelooflijke aantal van zestien blauwe haaien te landen, waarbij de grootste het specimen formaat had.

Henry Kelly vierde zijn vijftigste verjaardag door zestien blauwe haaien te landen vanaf de Silver Dawn.

Er bestaat geen betere manier om je vijftigste verjaardag te vieren, goed gedaan, Henry.

 

David Edwards,
West Cork Charters

Ga Vissen…

West Cork Charters vaart vanuit Courtmacsherry met de Silver Dawn, een 41 voet lange Rodman 1250 met twee 430 pk motoren. Op korte afstand van Courtmacsherry is al een uitstekende visserij te vinden, waarbij vaak zes tot vijftien verschillende vissoorten gevangen worden; zelfs meer dan twintig vissoorten is mogelijk wanneer sportvissers bereid zijn om van methode te wisselen en verschillende soorten aas en kunstaas te gebruiken tijdens een vistrip. Vrijwel altijd wordt er makreel, pollak, gul en leng aan boord gebracht, maar verschillende soorten lipvis, samen met wijting, steenbolk, koolvis, kathaai, conger behoren met andere vissoorten vaak eveneens tot de vangst. Wanneer je ervoor kiest om verder uit de kust te gaan vissen om de uitstekende visserij op de haai te proberen die beschikbaar is binnen tien mijn vanaf Courtmacsherry, dan heb je alle kans om blauwe haai te landen, daarnaast nemen de laatste jaren ook de vangsten aan haringhaai toe.


Adres: The Pier, Courtmacsherry, Co. Cork, Ierland.
Telefoon: +353 (0)83 – 449 1403
Email:
DavidEdwardsCymru@hotmail.com
Website:
www.irelandseaangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.