Damien Culliney van www.anglersparadise.ie was op Lough Derg gaan oefenen met Javier Leonor, als voorbereiding op de aanstaande Predator Battle. Het weer was niet al te best en de omstandigheden waren erg moeilijk vroeg op de dag. Ze hadden al wat kleine snoek en enkele forellen weten te landen toen ze besloten om van tactiek te veranderen, iets wat zich uitbetaalde omdat deze schitterende vis naar de boot gedrild kon worden.

Met een gewicht van ruim 22 pond en een lengte van 107 cm is het een echte Lough Derg snoek – een prachtige vis om een moeilijke dag mee af te sluiten. #castaic #bulldawgrods #BigpikeloughDerg

Een plompe Lough Derg snoek.

 

 

Ga vissen…

Anglers Paradise Ireland

Visgids voor forel en snoek

Damien Culliney is de eigenaar en manager van Anglers Paradise Ireland, een bekende sportvisser en kok in het gebied rond Clare; een man met een grote passie voor de waterwegen in Ierland en de natuurlijke historie van County Clare. Bij Anglers Paradise houden we, in gelijke mate, zowel van het vissen op forel als van het vissen op snoek. We kunnen klanten brengen naar een aantal van de meest ongerepte rivieren en meren van Europa, op zoek naar roofvissen van trofeeformaat en om sportvisdromen uit te laten komen.

Tel. Mobiel: +353 86 060 2718
Website: www.anglersparadise.ie
Email: damien@anglersparadise.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.