De Newbridge District Pike Anglers hebben vorige week een geweldig 2022 afgesloten met hun laatste wedstrijd van het jaar, de Horgan Cup. Omdat de temperaturen in de aanloop naar de wedstrijd daalden, was er grote bezorgdheid dat het meer bevroren zou zijn, maar de 28 vissers die de koude trotseerden waren blij dat het meer volledig bevisbaar was toen ze aankwamen. Het duurde niet lang voordat ze merkten dat de snoek bijtlustig was, want niet eerder dan dat het aas in het water lag, begonnen de beetmelders te loeien en werden er snoeken gehaakt. In totaal werden 29 vissen gevangen onder een prachtige, blauwe hemel op een frisse winterdag, met negen vissen met gewichten in de dubbele cijfers en drie PB’s.

De Horgan Cup winnaar voor het seizoen 2022 is:
1ste Dylan Phelan 16,9 pond (nieuw persoonlijk record), totaal 29,8 pond, twee vissen
2de Darren Doyle 10,94 pond, totaal 28,8 pond, drie vissen
3de Glenn Kiely 15,2 pond (nieuw persoonlijk record)
4de Bernard Cloeman 11,3 pond (nieuw persoonlijk record)

De vierde plaats ging naar de op een na zwaarste vis, dus nogmaals enorm goed gedaan Dylan Glenn en Bernard met jullie nieuwe, persoonlijke records.

Daarmee kwam een einde aan een zeer succesvol 2022 voor de club, waarin in totaal 638 snoeken werden gevangen en teruggezet en een nieuw clubrecord van 27 pond werd gevestigd. Petje af voor de geweldige opkomst bij de wedstrijden en ze hebben ons zeker vermaakt met hun reportages gedurende het jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.