Sid Jones wist de Vangst van de Week te winnen door een hele nacht door te vissen en daarbij tien zeebaarzen te landen met een lengte tot 74 cm.

Sid bericht over meer goede resultaten bij de visserij op zeebaars in het zuidoosten; Sid was afgelopen week opnieuw een hele nacht op en zag zijn moeite beloond zien met tien zeebaarzen – de moeite waard om wakker te blijven! Na het landen van een vis van 69 cm bij zijn eerste worp bleef Sid door vissen en landde er nog acht in de range van 50 tot 65 cm en toen een uitschieter van 74 cm lang met een omtrek van 38 cm, een goed doorvoede zeebaars!

Een van de tien zeebaarzen van Sid deze nacht.
Een van de tien zeebaarzen van Sid deze nacht.

Sid denkt dat hij nog wel een stuk of vijf vissen meer had kunnen vangen, maar de aanbeten werden gemist; het moet een goed gevoel zijn om vijf aanbeten van zeebaarzen te missen en toch een prima nacht te hebben! Sid viste deze nacht alleen, hij had geen vismaat om foto’s van hem te maken, maar hij maakte zelf enkele foto’s die hij ons toezond.

Het zal duidelijk zijn dat alle vissen teruggezet werden, zodat ze nog een keer opnieuw gevangen kunnen worden (#CPRSavesFish). Wanneer je ook een keer met Sid wilt vissen, zijn contactdetails staan hieronder; bedenk wel dat je een lange (en hopelijk succesvolle) nacht zult vissen!

Maak een reservering…

Fishing Ireland
Sid Jones
Telefoon: +353 (0)87 – 7734 870
Email: fishingadventuresie@gmail.com Facebook: Fishing Ireland Guided Fishing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.