Een aantal van de beste specimenjagers van Ierland visten met Kit Dunne van Wicklow Boat Charters deze week en ze stelden zeker niet teleur. De groep, die geleid werd door John Millerick, wist een totaal van vier specimen gladde haaien te landen, plus nog veel andere vissen.

Brian Cooke met een van zijn twee specimen gladde haaien.
Een rog voor Tom Lynch.
Brian’s tweede specimen gladde haai.
Dan Smith met zijn specimen.
John Millerick wist er eveneens een te landen.

Eerder deze week had Kit een andere groep aan boord die zich richtte op ruwe haai, kathaai en gladde haai; deze trip leverde een specimen op voor Eric Brady.

Ga vissen…

Er worden vistrips aangeboden op basis van een volledige dag vissen, een halve dag vissen of trips in de avonduren en deze kunnen geheel afgestemd worden op je verlangens. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. Zowel de nieuwkomer als de ervaren zeevisser komt geheel aan zijn of haar trekken tijdens deze trips. De sportvissers aan boord kunnen profiteren van de ervaring en lokale kennis van de schipper, die constant met raad en daad klaar staat.

Het is mogelijk om je tijdens vistrips te richten op specifieke vissoorten, op vissen van specimen formaat of om nieuwe methoden van vissen uit te proberen. Of je alleen komt of met een club, als scholier of student, het vissen kan onder begeleiding geheel op jouw wensen afgestemd worden.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179, +353 (0)404 – 670 31
Email:
dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.