Home hengelsport nieuws Twee op rij voor John Taggart in East Belfast Winter League

Twee op rij voor John Taggart in East Belfast Winter League

1605
0

Robert Buick bericht over de laatste wedstrijd in de East Belfast Coarse Angling Club Winter League. Deze competitie met een flink aantal deelnemers wordt grotendeels op de rivier de Bann gevist. In het begin werden er met de feederhengel en vaste hengel goede vangsten gerealiseerd, in de laatste twee maanden waren de omstandigheden echter veel moeilijker…

De laatste wedstrijd in de EBCAC Winter League vond plaats op het onderste deel van de Bann afgelopen zondag. Ondanks sneeuw, ijs en een oostenwind was de vaste kern van de leden vastbesloten om deze serie wedstrijden vissend af te sluiten. In plaats van bij Portglenone werd besloten om de wedstrijd bij Newferry te vissen, in de hoop dat de vangsten er beter zouden zijn dan bij Portglenone in de afgelopen weken. Helaas bleek dit niet het geval, het lijkt er op dat wanneer er ergens slecht gevangen wordt op de rivier, dat dit dan ook op andere gedeelten het geval is.

John Taggart
John Taggart

Er werd hoofdzakelijk kleine blankvoorn gevangen met diverse feedertactieken. Op deze dag wist Bo Donaldson rond de twintig vissen te landen met een totaal gewicht van 1,830 kilogram. Tweede werd Mike Perry met twaalf vissen en 1,220 kilogram, derde Derek Buckley met 1,150 kilogram.

John Taggart, die deze editie van de league gedomineerd heeft, vooral met de feederhengel, werd tot de verdiende winnaar van deze league uitgeroepen met 28 punten over acht wedstrijden, ruim voor Mark Alcock met 46 punten. Paul Hutchman (3) en Ron Jordan (4) eindigden beide op 48 punten, zodat het vangstgewicht de doorslag moest geven. Davy Hamilton completeerde de top vijf met 56 punten.

Robert Buick
East Belfast Coarse Angling Club

Word lid van de club…

De East Belfast Coarse Angling Club is aangesloten bij de National Coarse Fishing Federation of Ireland en ze zijn lid van de Angling Council, de landelijke instantie voor het vissen op roofvis en witvis die erkend wordt door Sport Ireland en Sport NI. www.ncffi.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.