Damien Culliney van Anglers Paradise verwelkomde deze week zijn goede vriend Chris Paris uit Derry voor een dagje snoekvissen op Lough Derg. De ochtend begon moeizaam met een oostenwind en het zag er echt naar uit dat het een taaie dag zou worden op het water!

Het tweetal viste met zowel kunstaas als de streamer en tegen lunchtijd hadden ze twee vissen geland – beide van 90 cm en meer – het leek er dus op dat het goed zou komen! Vissen kan echter moeilijk te voorspellen zijn en het werd weer een paar uur erg rustig terwijl het tweetal verder viste zonder ook maar iets te haken.

Toen de klok 15.00 uur naderde, was er een fantastische periode waarin de snoek erg actief werd en in een tijdsbestek van 20 minuten visten ze drie vissen met een lengte boven de meter te landen, waarvan de langste 108 cm bleek te zijn. Doorzettingsvermogen loonde en wat leek op een van die echt zware dagen op het water werd uiteindelijk een geweldige dag op het bijzondere Lough Derg.

Chris geeft een lezing over vliegvissen ‘Down Under’ op de Irish Fly Fair in Enniskillen op 18 en 19 november. Zijn boek THE FISH OF A LIFETIME is onlangs gepubliceerd op Amazon.

Ga vissen…

Anglers Paradise Ireland

Visgids voor forel en snoek

Damien Culliney is de eigenaar en manager van Anglers Paradise Ireland, een bekende sportvisser en kok in het gebied rond Clare; een man met een grote passie voor de waterwegen in Ierland en de natuurlijke historie van County Clare. Bij Anglers Paradise houden we, in gelijke mate, zowel van het vissen op forel als van het vissen op snoek. We kunnen klanten brengen naar een aantal van de meest ongerepte rivieren en meren van Europa, op zoek naar roofvissen van trofeeformaat en om sportvisdromen uit te laten komen.

Adres: 7 Horseshoe Grove, Crusheen, Co. Clare, Ierland
Tel. Mobiel: +353 86 060 2718
Website: https://www.anglersparadise.ie/
Social media: facebook.com/Anglersparadiseireland/
Email: cullineydamo@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.